22 Ιουλ 2010

Εθνικοί ΛΑικοί Μαλάκες

Τελικά η ηλιθιότητα σε αυτό το τόπο παραμένει. Ηλίθιους είχαμε και το 63, ηλίθιους είχαμε και το 74, ηλίθιους έχουμε και σήμερα. Ηλίθιους που το παίζουν πατριώτες, καθοδηγούμενοι απο φασίστες που κρύβονται πίσω απο νέους με διαλυμένα τα μυαλά απο τη προπαγάνδα. Αυτά τα φασιστοειδή λοιπόν ξαμολούν στους δρόμους τους ηλίθιους που διασχίζουν τους δρόμους εκτελώντας στρατιωτικά παραγγέλματα εφοδιασμένοι με ρόπαλα και λοστούς που μόλις δούν άνθρωπο με διαφορετικό χρώμα δέρματος ή κάποιο που δεν εντάσσεται στη δική τους παρανοϊκή ιδεολογία τον ξυλοκοπούν. Τελευταίο θύμα ένας Νιγηριανός, που για να ξεφύγει απο την οργή αυτών των ηλιθίων κτυπήθηκε απο αυτοκίνητο και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο.
Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Ο φασισμός δεν είναι κάτι που πρέπει να το παίρνουμε ελαφρά τη καρδία. Δεν είναι μοναχά μία ιδεολογία. Είναι κοινωνικό φαινόμενο που αντλεί τη δύναμη του απο τη λαϊκή βάση. Ο φασισμός είναι ένα μικροαστικό κίνημα. Ο κάθε ένας μικροαστός κουβαλά μέσα του ένα φασίστα. Μπορεί να μην το εκδηλώνει αλλά όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν ποιός είδε τους μικροαστούς και δεν τους φοβήθηκε. Οι φασίστες που βρίσκονται πίσω απο τους ηλίθιους μικροαστούς φασίστες με τα άδεια μυαλά ξέρουν καλά τη δουλειά τους. Και πρέπει να τους παίρνουμε στα σοβαρά και για να μην φάμε στο τέλος το κεφάλι μας.
Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι περισσότεροι που άκουσαν την είδηση για το ξυλοδαρμό του Νιγηριανού μετανάστη μπορεί να μην το έδειξαν αλλά σε μιά τετ α τετ κουβέντα με τον εαυτό τους το είδαν θετικά. Γιατί λέξεις όπως μετανάστης, "λαθρομετανάστης", μαύρος, αράπης έχουν περάσει στο υποσυνείδητό τους σαν συνώνυμο της δικής τους ανασφάλειας, και πνευματικής ανεπάρκειας που στο καταπιεσμένο μικροαστό λειτουργούν συντηρητικά με αποτέλεσμα να ρέπουν προς το φασισμό που με τα συνθήματά του ενάντια στους μετανάστες και ξένους που θέλουν να πάρουν τις δουλειές και το φαγητό μας τους συγκροτεί σε μια ξεχωριστή τάξη που όταν νοιώσουν απειλή κτυπούν αλαφιασμένοι πρός όλες τις πλευρές.
Τέλος λοιπόν. Ήγγικεν η ώρα όλοι αυτοί οι ηλίθιοι να γνωρίσουν την νέμεση τους.
Θα επιστρέψω...

2 σχόλια:

Aceras Anthropophorum είπε...

γινόμαστε και στην Κύπρο Ευρώπη.

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ 15 ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ!
15 άξιοι απόγονοι του Λεωνίδα, γαλουχημένοι με τις αρχαιοελληνικές ιδέες και αξίες, με περίσσιο θάρρος και ανδρεία, φυλάσσοντας Θερμοπύλες και φωνάζοντας με στεντόρια φωνή ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, πολεμώντας υπερ πίστεως και πατρίδος, κατάφεραν να νικήσουν τον μεγάλο εχθρό...ένα νιγηριανό φοιτητή!

"Λεν πως ειναι Έλληνες, πως είναι δημοκράτες, απόγονοι του Πέρικλη, ζήτω οι αυταπάτες"
Panx Romana

Το υπόλοιπο δαμέ:
http://steki-dromou.blogspot.com/2010/07/15.html